Modern Retro

Рания

Независимо къде ще бъде вашето сватбено тържество и тематиката, която следвате (boho, плажна, горска и т.н), с рокля “Рания” ще се чувствате удобно леко и приятно. Ефирните тюлени презрамки правят визията интересна и запомняща се, а нежно спускащата се пола е изключително комфортна!

Розалия

Искаш класическа визия с модернистични нотки? Имаме перфектното предложение!С рокля “Розалия” искаме да направим модерна ретропрепратка към деколтето, като израз на женственост и естетика. За долна част избрахме обемна пола с нежно инструктирани плухи.

Ребека

Ето я и нея… Главната героиня в нашата модерна ретро приказка. Представяме Ви величествената “ Ребека”. Тя ни потапя в нежната романтика на перфектно съчетани платове. Изящно подчертани рамене, великолепна пола и флорална дантела по цялостния силует.

Рафаела

Рокля “Рафаела” е с подчертана чистота на формите и това я прави толкова елегантно съвършенна. Внушава класа и самочувствие и дава усещане за свобода и индивидуалност!

Рамона

Елегантност, дързост и деликатен сексапил - това е рокля “Рамона”.Фини презрамки, бродирани с изящни кристали. Раменете - грациозно обгърнати от тюлени паднали ръкави. Талията подчертахме с луксозен многопластов шлейф, който създава усещане за фееричност.Два различни силуета, допълващи се перфектно!

Равена

Рокля “Равена” - тя е изкусителна, искряща и толкова уверена! Насладете се на любовната песен на съвършения корсет и перфектната тюлена пола.

 • Василена
  Искам да кажа огромно благодаря за изпълнението, отдадеността и коректността от Ваша страна! Роклята е прекрасна и ме кара да се чувствам като истинска принцеса в нея! Пожелавам Ви всичко най-добро!
  Василена
 • Ива Костова
  Здравейте прекрасни хора! Сватбата ни мина! Благодаря Ви, че ми помогнахте да избера най-красивата рокля!
  Ива Костова
 • Мария
  Страшно доволна съм, освен че роклята е невероятно красива беше и изключително удобна за носене! Благодаря Ви за доброто обслужване и всичко!
  Мария
 • Азра
  Изпрашам снимки от абитуриентската ми. Отново искам да кажа, че роклята е прекрасна. Номер едно сте!
  Азра
 • Катерина Здравкова
  Таня Манова – тя е моята орисница! Обичам те! Bridal House Holiday сътвориха моята неповторима, приказна рокля! Благодаря Ви, момичета!
  Катерина Здравкова
 • Атанаска Заркова
  Благодаря за удоволствието да сте част от нашият празник! Благодаря за всичко!
  Атанаска Заркова
 • Магдалена Христева
  Абсолютни професионалисти, сега като си гледам роклята и толкова я обичам – тя е всичко, което исках за този ден. А Таня и екипът й са страхотни, не ме оставиха до последното конче, все ми казваха гледай, гледай и ако има нещо, което те притеснява ни кажи. Искрено ги препоръчвам. Благодаря за всичко!
  Магдалена Христева
 • Ивайла Обретенова
  Огромно благодаря за професионализма, точността и отношението. Имате златни ръце! Накарахте ме да изглеждам, а също и да се чувствам като принцеса. Силно препоръчвам!
  Ивайла Обретенова
 • Мира Матеева
  Страхотни професионалисти, а в бутика можете да откриете фантастични рокли!
  Мира Матеева
 • Звезделина Желева
  Много Ви благодаря! Всички бяха влюбени в роклята, а аз най-много!
  Звезделина Желева
 • Теодора
  Невероятни сте! Втората рокля от Вас ми е и настина винаги ще се връщам при Вас!
  Теодора