Desert Flower

Франческа

Франческа или преведено от латински - СВОБОДА! Буйно размахала полите си, обгръщаща нежно тялото, подчертавайки женственото, красивото! Цвете, с което ще почувствате свобода и ще се потопите в безвремието.

Феврония

Феврония - името се тълкува като  "вечно видение", а точно така описваме и роклята. Деколтето е сърцевидно, а дантелата е флорална, завършена с кристали и фини перли. Усещането е за фееричност и женственост, а обещанието е за "вечно видение" и неповторимост!

Фотиния

Светлината обгръща и дава живот, светлината е символ на началото и надеждата. Така се казва нашето цвете - Фотиния. Тя е красива, женствена, а точиците са като малки светулки, които озаряват роклята. Силуета е русалка, деколтето е женствено, а обличайки роклята усещането е за безвремие, свобода и мечтание. Готови ли сте за това преживяване?

Флора

Ще си булка, но не се виждаш като принцеса с голяма тюлена пола и бяла рокля? Искаш да си цветна, различна и специална? Ние ти предлагаме рокля “Флора" - нашето красиво и оживляващо пустинно цвете. Осмели се!

Фрея

"Фрея" - тя е богиня на любовта, щастието и плодовитостта в скандинавката митология. Най-красивата сред всички богини, но и притежаваща забележителни воински качества. Роклята има остри форми, но същевременно е изключително женствена и феерична. Божествено съвършенство.

Фериян

Представяме Ви рокля "Фериян". Тя е цвете озарено от блясъка на стъклените мъниста, обвито във феерични материи и притежаващо неповторими акценти. Приказката, която ще напише за Вас ще е романтична, красива, но най-вече РАЗЛИЧНА.

 • Василена
  Искам да кажа огромно благодаря за изпълнението, отдадеността и коректността от Ваша страна! Роклята е прекрасна и ме кара да се чувствам като истинска принцеса в нея! Пожелавам Ви всичко най-добро!
  Василена
 • Ива Костова
  Здравейте прекрасни хора! Сватбата ни мина! Благодаря Ви, че ми помогнахте да избера най-красивата рокля!
  Ива Костова
 • Мария
  Страшно доволна съм, освен че роклята е невероятно красива беше и изключително удобна за носене! Благодаря Ви за доброто обслужване и всичко!
  Мария
 • Азра
  Изпрашам снимки от абитуриентската ми. Отново искам да кажа, че роклята е прекрасна. Номер едно сте!
  Азра
 • Катерина Здравкова
  Таня Манова – тя е моята орисница! Обичам те! Bridal House Holiday сътвориха моята неповторима, приказна рокля! Благодаря Ви, момичета!
  Катерина Здравкова
 • Атанаска Заркова
  Благодаря за удоволствието да сте част от нашият празник! Благодаря за всичко!
  Атанаска Заркова
 • Магдалена Христева
  Абсолютни професионалисти, сега като си гледам роклята и толкова я обичам – тя е всичко, което исках за този ден. А Таня и екипът й са страхотни, не ме оставиха до последното конче, все ми казваха гледай, гледай и ако има нещо, което те притеснява ни кажи. Искрено ги препоръчвам. Благодаря за всичко!
  Магдалена Христева
 • Ивайла Обретенова
  Огромно благодаря за професионализма, точността и отношението. Имате златни ръце! Накарахте ме да изглеждам, а също и да се чувствам като принцеса. Силно препоръчвам!
  Ивайла Обретенова
 • Мира Матеева
  Страхотни професионалисти, а в бутика можете да откриете фантастични рокли!
  Мира Матеева
 • Звезделина Желева
  Много Ви благодаря! Всички бяха влюбени в роклята, а аз най-много!
  Звезделина Желева
 • Теодора
  Невероятни сте! Втората рокля от Вас ми е и настина винаги ще се връщам при Вас!
  Теодора