Boho Wedding
 
Conception - Part 2

Августа

Красива, изящна, неповторима - така описваме рокля "Августа". В горната част сме инкрустирали флорална дантела, която нежно обгръща и оформя торса. Перлите и елегантния блясък я правят още по-богата и въздействаща. Деколтето и гърбът избрахме да са V-образни. Полата е многопластова и тюлена.

Повече думи биха били излишни...

Аглая

Рокля "Аглая" - пола от волани, корсетна част с 3D елементи, V-образно деколте и гръб.

Визия, която съчетава бунтарски дух и нежност. На пръв поглед несъвместими, но всъщност перфектно допълващи се.

Адел

Бохемската мода е една от най-актуалните тенденции напоследък. Колекциите ни „Boho Wedding Conception“ са вдъхновени именно от нея. Ако притежавате свободен дух и сте готови да правите смели съчетания, то най-вероятно ще се влюбите в роклите от тези колекции. Рокля „Адел“ е в А-линия. Съчетали сме бохо дантела с пола от шифон. Акцентът определено са ръкавите, които допълват бохо излъчването. Усещането е за свобода, удобство и нотка романтизъм.

Александра

Рокля "Александра" е перфектният избор, ако търсите женствено и сексапилно излъчване. Силуета е "Русалка", а платовете, с които сме ушили модела Ви гарантират удобство. Горната част е корсет, върху който сме инкрустирали нежна дантела и стъклени пaйети.

Рокля, която определено би Ви накарала да се чувствате ослепителни.

Алис

"Като излязла от приказка..." - клише, което в случая перфектно описва рокля "Алис" !

Ефирната пола и нежните акценти изработихме от висококачествен тюл, с който гарантираме усещане за фееричност и лекота. Горната част е с корсетна част, върху която са инкрустирани мъниста с красив блясък. Гърбът - класически корсет, който перфектно завършва тази романтична визия!

Анна

Рокля "Анна" - нашето нежно съвършенство.

Виждаме как тюлът и флоралната дантела "танцуват" в нежна романтична соната. Усещането е за нежност и неподправена елегантност.

Сърцевидно деколте, тюлени ръкавчета, овален гръб, фееричност и лекота- всичко това съчетано в рокля "Анна".

 • Василена
  Искам да кажа огромно благодаря за изпълнението, отдадеността и коректността от Ваша страна! Роклята е прекрасна и ме кара да се чувствам като истинска принцеса в нея! Пожелавам Ви всичко най-добро!
  Василена
 • Ива Костова
  Здравейте прекрасни хора! Сватбата ни мина! Благодаря Ви, че ми помогнахте да избера най-красивата рокля!
  Ива Костова
 • Мария
  Страшно доволна съм, освен че роклята е невероятно красива беше и изключително удобна за носене! Благодаря Ви за доброто обслужване и всичко!
  Мария
 • Азра
  Изпрашам снимки от абитуриентската ми. Отново искам да кажа, че роклята е прекрасна. Номер едно сте!
  Азра
 • Катерина Здравкова
  Таня Манова – тя е моята орисница! Обичам те! Bridal House Holiday сътвориха моята неповторима, приказна рокля! Благодаря Ви, момичета!
  Катерина Здравкова
 • Атанаска Заркова
  Благодаря за удоволствието да сте част от нашият празник! Благодаря за всичко!
  Атанаска Заркова
 • Магдалена Христева
  Абсолютни професионалисти, сега като си гледам роклята и толкова я обичам – тя е всичко, което исках за този ден. А Таня и екипът й са страхотни, не ме оставиха до последното конче, все ми казваха гледай, гледай и ако има нещо, което те притеснява ни кажи. Искрено ги препоръчвам. Благодаря за всичко!
  Магдалена Христева
 • Ивайла Обретенова
  Огромно благодаря за професионализма, точността и отношението. Имате златни ръце! Накарахте ме да изглеждам, а също и да се чувствам като принцеса. Силно препоръчвам!
  Ивайла Обретенова
 • Мира Матеева
  Страхотни професионалисти, а в бутика можете да откриете фантастични рокли!
  Мира Матеева
 • Звезделина Желева
  Много Ви благодаря! Всички бяха влюбени в роклята, а аз най-много!
  Звезделина Желева
 • Теодора
  Невероятни сте! Втората рокля от Вас ми е и настина винаги ще се връщам при Вас!
  Теодора