Boho Wedding
Conception - Part 1

Boho

Wedding

Conception - 

Part 1

Агнес

Рокля "Агнес" - нежно съвършенство! А-линия, фееричен тюл и френска дантела. Изящество, безупречна линия, женственост и акценти!

Айви

Рокля "Айви" - полата е многопластова и тюлена, а нюансът е капучино. За горна част избрахме мека френска дантела. Лека, удобна и различна визия!

Амели

Рокля "Амели" - за тази рокля избрахме тюлена пола и горна част, инкрустирана с бохо дантела. Акцентите са V-образно деколте и гръб. Цялостната визия допълваме с красива крайка. Лекота, удобство и величие!

Анастасия

Рокля "Анастасия" - нежна неповторимост.

Съчетахме флорална дантела с нежен тюл в розов нюанс. Добавихме корсетна част за оформяне и подчертаване на талията. Избрахме V-образен гръб, който кореспондира с женственото деколте. Накрая допълнихме с тънки презрамки, обшити с мъниста. Роклята е лека, удобна и носи усещане за неповторимост.

Анжела

Рокля "Анжела" - шифонено изящество! За тази рокля направихме безупречна кройка, с която всяка булка да се чувства красива, сексапилна, но и удобно!

Ахинора

Рокля "Ахинора" - boho conception. Тюлена феерична пола, съчетана с бохо дантела. Лекота, нежност и неповторимост!

 • Василена
  Искам да кажа огромно благодаря за изпълнението, отдадеността и коректността от Ваша страна! Роклята е прекрасна и ме кара да се чувствам като истинска принцеса в нея! Пожелавам Ви всичко най-добро!
  Василена
 • Ива Костова
  Здравейте прекрасни хора! Сватбата ни мина! Благодаря Ви, че ми помогнахте да избера най-красивата рокля!
  Ива Костова
 • Мария
  Страшно доволна съм, освен че роклята е невероятно красива беше и изключително удобна за носене! Благодаря Ви за доброто обслужване и всичко!
  Мария
 • Азра
  Изпрашам снимки от абитуриентската ми. Отново искам да кажа, че роклята е прекрасна. Номер едно сте!
  Азра
 • Катерина Здравкова
  Таня Манова – тя е моята орисница! Обичам те! Bridal House Holiday сътвориха моята неповторима, приказна рокля! Благодаря Ви, момичета!
  Катерина Здравкова
 • Атанаска Заркова
  Благодаря за удоволствието да сте част от нашият празник! Благодаря за всичко!
  Атанаска Заркова
 • Магдалена Христева
  Абсолютни професионалисти, сега като си гледам роклята и толкова я обичам – тя е всичко, което исках за този ден. А Таня и екипът й са страхотни, не ме оставиха до последното конче, все ми казваха гледай, гледай и ако има нещо, което те притеснява ни кажи. Искрено ги препоръчвам. Благодаря за всичко!
  Магдалена Христева
 • Ивайла Обретенова
  Огромно благодаря за професионализма, точността и отношението. Имате златни ръце! Накарахте ме да изглеждам, а също и да се чувствам като принцеса. Силно препоръчвам!
  Ивайла Обретенова
 • Мира Матеева
  Страхотни професионалисти, а в бутика можете да откриете фантастични рокли!
  Мира Матеева
 • Звезделина Желева
  Много Ви благодаря! Всички бяха влюбени в роклята, а аз най-много!
  Звезделина Желева
 • Теодора
  Невероятни сте! Втората рокля от Вас ми е и настина винаги ще се връщам при Вас!
  Теодора