За нас

 

Ние съпреживяваме предпразничните емоции на всяка бъдеща булка, доверила избора си на Bridal House Holiday, а това e достатъчна причина да обградим и теб с нужното внимание и усещане за неповторимост.

Ние знаем, колко е важна за теб професионалната подкрепа. И защото изборът между налични колекции от над 150 прекрасни модела може да е дълъг процес, ще ти спестим време в излишни проби. От нас няма да чуеш „Изглеждаш прекрасно!“, когато видимо не е така! Целият ни екип ще е до теб - полезен с уменията и близо 30-годишния си опит.

Да, доверието е важно във всеки един аспект от живота ни и ние разчитаме на това! Можеш да бъдеш сигурна, че в Bridal House Holiday ще получиш правилната професионална консултация, индивидуален подход и пълна удовлетвореност от цялостния процес, свързан с избора на стил, модел на рокля и аксесоари, за да се радваме заедно с теб на крайния резултат – перфектната композиция от една щастлива булка, облечена в най-подходящата за нея сватбена рокля!

Лично отношение и страст към красотата

Интервю с Таня Манова / създател на бранда Bridal House Holiday

Какво е това нещо, което може да те задържи почти 30 години да не се отказваш от това, което правиш? Отговорът за мен е един – страстта, която води до пълна отдаденост към професията и вечният стремеж към перфектност, във всеки един детайл!

Моята страст е красотата във всички нейни измерения. Аз и сплотеният екип на Bridal House Holiday се вълнуваме по детски от съвършенството – в природата, в отношенията, в детайлите, в разноликата човешка същност, страст към творчеството като възможност, като процес, като смисъл! Да твориш, да създаваш, да направиш някого щастлив е повече от житейска мисия - това е пътят, вярната посока, свободата и пълното удовлетворение от това да си полезен!

Специален ден е сватбеният! Специален ден е всеки, който изисква специална рокля! Всяка жена, всяко момиче, прекрачило прага на нашият бутик изисква специално отношение. Всяка една от Вас има индивидуална потребност, виждане, усещане и нужда от внимание.

Отношението към всичко това изисква висок професионализъм, човешка емпатия, искреност и желание да се изгради доверие и индивидуален подход.

И да, за тези над 30 години роклите на Bridal House Holiday са били посланици на красотата по целия свят, но не това е тай-важно. Важното е всяка една от вас да усети, че е професионално обгрижена, да се почувства единствена, важна и неповторима. И не е задължително да си съвършена за да изглеждаш добре, защото ние сме красиви с нашите „несъвършенства“, тогава, когато има класа и достойнство!

В моя дългогодишен опит съм се убедила, че и най-красивия плат, и най-точната кройка, и най-красивата рокля не са достатъчни за да се чувстваме добре и щастливи. Магията идва от нас самите, отвътре, от душата, от любовта, която носим, от радостта от самия живот, тогава, когато се събираме да го празнуваме!

Това е и моето послание към всички, които искат да изглеждат като рекламни лица – вие сте прекрасни, такива каквито сте! Ние просто добавяме малки щрихи към вашата неповторимост! Ние в Bridal House Holiday преживяваме с вас вашата история, вашата приказка, вашето тържествуване! Моята лична удовлетвореност и нашата най-престижната награда са слънцето във вашите усмивки и радостните сълзи в очите ви.

 • Василена
  Искам да кажа огромно благодаря за изпълнението, отдадеността и коректността от Ваша страна! Роклята е прекрасна и ме кара да се чувствам като истинска принцеса в нея! Пожелавам Ви всичко най-добро!
  Василена
 • Ива Костова
  Здравейте прекрасни хора! Сватбата ни мина! Благодаря Ви, че ми помогнахте да избера най-красивата рокля!
  Ива Костова
 • Мария
  Страшно доволна съм, освен че роклята е невероятно красива беше и изключително удобна за носене! Благодаря Ви за доброто обслужване и всичко!
  Мария
 • Азра
  Изпрашам снимки от абитуриентската ми. Отново искам да кажа, че роклята е прекрасна. Номер едно сте!
  Азра
 • Катерина Здравкова
  Таня Манова – тя е моята орисница! Обичам те! Bridal House Holiday сътвориха моята неповторима, приказна рокля! Благодаря Ви, момичета!
  Катерина Здравкова
 • Атанаска Заркова
  Благодаря за удоволствието да сте част от нашият празник! Благодаря за всичко!
  Атанаска Заркова
 • Магдалена Христева
  Абсолютни професионалисти, сега като си гледам роклята и толкова я обичам – тя е всичко, което исках за този ден. А Таня и екипът й са страхотни, не ме оставиха до последното конче, все ми казваха гледай, гледай и ако има нещо, което те притеснява ни кажи. Искрено ги препоръчвам. Благодаря за всичко!
  Магдалена Христева
 • Ивайла Обретенова
  Огромно благодаря за професионализма, точността и отношението. Имате златни ръце! Накарахте ме да изглеждам, а също и да се чувствам като принцеса. Силно препоръчвам!
  Ивайла Обретенова
 • Мира Матеева
  Страхотни професионалисти, а в бутика можете да откриете фантастични рокли!
  Мира Матеева
 • Звезделина Желева
  Много Ви благодаря! Всички бяха влюбени в роклята, а аз най-много!
  Звезделина Желева
 • Теодора
  Невероятни сте! Втората рокля от Вас ми е и настина винаги ще се връщам при Вас!
  Теодора